Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ο Calvert-Lewin ζητά συγγνώμη από τους οπαδούς της Έβερτον στο Instagram

 


Γράφει ο Δημήτρης Κορωνάκης

Η Έβερτον έχει πάρει μόλις έναν βαθμό  στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ - αφού νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του θεσμού - και ο επιθετικός των «Μπλε», Dominic Calvert-Lewin, μπήκε στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Instagram προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τους υποστηρικτές του συλλόγου , μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες από Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ.

Ο νεαρός επιθετικός των «Ζαχαρωτών» έχει πετύχει οκτώ γκολ σε επτά αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, βοηθώντας την Έβερτον να κερδίσει τους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος με αντιπάλους τις Τότεναμ, Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον.

Οι  «Toffees»  συνέχισαν την εξαιρετική τους εκκίνηση στην εκστρατεία της Premier League με ισοπαλία 2-2 εναντίον των αντιπάλων του  Merseyside, Liverpool, αλλά από τότε, ηττήθηκαν από την  Southampton και στη συνέχεια από τη  Newcastle .

Ο Calvert-Lewin έκανε τα προσωπικά γκολ  του 11, σε όλους τους αγώνες, (σ.σ: σε όλους τους θεσμούς...) μετά από το τέρμα που σημείωσε αυτή  την Κυριακή, όμως είδε τη Νιουκάστλ να κερδίζει με σκορ 2-1, κάτι που σημαίνει ότι η Έβερτον έπεσε στην τέταρτη θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Calvert-Lewin δεν εντυπωσιάζεται, ωστόσο, και ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές.


Βασικές πηγές κειμένου:

https://tbrfootball.com/dom-calvert-lewin-apologises-to-everton-fans-on-instagram/

https://www.instagram.com/p/CHIERvWJWlh/?utm_source=ig_embed



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου